Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://t.co/YEJ6R26ZwD

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://t.co/CSm4IXKKhP

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Tydliga underlag

Geometra är byggt för att hantera dina mängder så effektivt som möjligt.
 
Du skapar enkelt underlag för anbud och offerter, arbetsinstruktioner och materiallistor. Det är säkert, snabbt och användarvänligt.

 

Slider

Underlag som stämmer till 100%
Lätta att skapa, lätta att förstå

Struktur som håller hela vägen

Geometra ger dig möjlighet att strukturera dina mängdberäkningar så att de håller för både kalkylskedet och så att alla inblandade kan ha nytta av informationen senare i projektets produktionsskede.

Mängdberäkningar som håller i hela byggprocessen

I Geometra skapar du med några enkla klick en stor mängd viktig information som du tar med dig genom hela ditt projekt. På så sätt undviker du onödigt mängdningsarbete och dubbelarbete. Mängda en gång och spara massor med tid

Enkelt att spåra och söka

Geometra ger dig fantastiska möjligheter att i efterhand spåra och söka i dina beräkningar. Kopplingen till mätningarna på ritningar gör det enkelt att förstå.

En mätning - massor med information

En enda mätning i Geometra kan näst intill ge dig obegränsat med information. En enda mätning kan bli ett golv, ett tak, väggar, sockel eller till och med antal gipsskivor. Med Geometras kalkylrader bestämmer du omfattningen på informationen.

Full koll från början till slut

Geometra ger dig som projektledare, platschef och arbetsledare ett kraftfullt verktyg för att hålla koll på dina projekt. Du tar enkelt ut den information du behöver. Möjligheterna är oändliga och du bestämmer detaljnivån.

Lättlärt & användarfokuserat

Det finns inget som irriterar så mycket som onödiga funktioner och knappar. Geometra är byggt för att vara enkelt att förstå och snabbt att arbeta i.

Skapa materiallistor

Eftersom mängdberäkningar huvudsakligen används till avrop och till inköp av varor och tjänster har vi gjort det enkelt för dig att komma åt delmängder och veta varifrån dessa är hämtade. Detta underlättar kontroller i produktionsskedet.

Exakta offertunderlag

Gör korrekta beräkningar och prissätt dina produkter och tjänster. Du skapar enkelt tydliga och snygga underlag till dina kunderbjudanden.

Tydliga arbetsbeskrivningar

I Geometra får du en tydlig bild av hur och på vilket sätt projektet ska genomföras. Listor för varje moment blir tillsammans med den visuella kopplingen till ritningen en tydlig arbetsinstruktion som är lätt att förstå.

Vi vill inte riktigt vara som de andra. 

Vi vill göra skillnad.

 

Vi tror att Geometra gör skillnad i hur man arbetar i byggbranschen.

 

Vårt mål är att utveckla ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

 

Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i 14 dagar utan förbindelser. Vi ser till att du kommer igång snabbt!

Vi vill att du ska få ut maximalt av Geometra

UTBILDNING

Vi hjälper dig igång

 

Du har köpt Geometra för att spara tid och därför är det viktigt att få en flygande start. All webbaserad support och utbildning kostar därför inget extra, det ingår i kostnaden för Geometra.

 

När du blivit varm i kläderna rekommenderar vi att du kontaktar oss igen för en fördjupande utbildningssession. Våra webbaserade utbildningar genomförs både enskilt och i grupp och kostar inget extra.

 

Utbildning på plats
Vill du komma till oss eller vill du att vi ska komma till dig för en utbildning på plats?
Kontakta oss för pris och omfattning på info@geometrasoftware.com eller 0411-23 66 90.

SUPPORT

Hjälp, från början till slut

 

Vi arbetar hårt för att se till att våra tjänster uppfyller dina krav och fungerar som de ska. Ibland uppstår ändå problem och då kan det behövas lite hjälp på vägen. Vi är här för att hjälpa, hör av dig.

 

Gå direkt till vår supportsida!

DIREKTLÄNK TILL VÅR UTVECKLINGSCHEF

Feedback direkt till vår svenska utvecklingsavdelning

 

Har du förbättringsförslag och önskemål om funktioner så kan du direkt från Geometra kontakta vår svenska utvecklingsavdelning. En stor del av de funktioner som finns i Geometra idag är sådant som föreslagits från våra kunder.

Använd på hela bolaget

 

Börja med mängdningen

 

Geometra är en tjänst som utvecklas och växer tillsammans med dig som användare.

 

Med din expertis och vår kunskap finns det oändliga möjligheter. Men börja i det lilla och där du tjänar mest tid initialt. Prova dig fram och ta ett steg i taget.

1. Mängdberäkning

 

Det är här du initialt sparar mest tid. Gör din mängdberäkning direkt på PDF, färglägg och strukturera din mängder på ett smart sätt. 

 

2. Projektstruktur

 

Nästa steg är att lära sig att bygga en bra projektstruktur. Med en bra mappstruktur, tydlig namngivning och sortering sparar er massor med tid längre fram i ert projekt. Du ska ju inte bara vinna affären, du ska ju genomföra jobbet också.

 

3. Kalkylrader

 

När du känner dig bekväm med dina mängdberäkningar och hur du sätter upp din projektstruktur är det dags att dyka ner i kalkylraderna. Oavsett om har möjlighet att färdigställa dina kalkyler helt i Geometra eller om du fortsätter ditt arbete i ett annat verktyg kommer de att ge dig stora fördelar.