Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://www.geometrasoftware.com/language/en/2019-05-snapon-sorting-tours-and-much-more/

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://youtu.be/VGLpO8owv_k

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Tidsbesparande samarbeten

Geometra ger er flera möjligheter till effektivt samarbete.
 
Alla projektfiler finns på ett ställe och all information är alltid uppdaterad. Effektiva samarbeten sparar både tid och pengar.

 

Slider

Få tid över till annat

Dela arbetsbördan på kalkylavdelningen

Räkna mer, vinn mer. Med Geometra kan ni på ett enkelt sätt i realtid arbeta i samma projekt utan att fundera på vems arbete som sparas. Ni sparar tid och får möjlighet att räkna på fler jobb och därmed vinna fler affärer.

Alla projektfiler på ett ställe

Ladda upp alla dina projektfiler, dokument och ritningar. Lagra dem säkert i Geoemtras molnlösning, kallad Drive. Bilder, rapporter, ritning, you name it. Allt är tillgängligt för dig och dina kollegor när ni behöver dem.

Du kan arbeta var du vill i processen

Geometra är inte bara för kalkylatorer utan är lika användbart för arbetsledare, projektledare och platschefer. Nu slipper du att börja om från början. Mängdberäkningen är redan gjord och du behöver bara plocka ut den information du behöver.

Bjud in Underentreprenörer

Jobbar du tätt med dina samarbetspartners? Bjud in dem till Geometra och till dina projekt. Vi kan enkelt sätta upp en miljö där ni tillsammans kan dra nytta av Geometras fördelar. Nu blir ni ännu starkare tillsammans.

Sänk kostnaden för projektet

Onödig omarbetning och mängdning äter upp stora delar av kostnaden för byggprojekt. I Geometra upprättar du enkelt din mängdberäkning på ett sådant sätt att alla inblandade i projektet kan ha nytta av informationen. Från anbudsstadiet till genomförandestadiet.

Få tid över till annat

Med Geometra får ni koll tillsammans! Tid är en bristvara för många. Geometra är byggt på principen att du ska spara tid och genom att du enkelt kan dela på arbetsuppgifter med dina kollegor får ni mer tid över till annat.

Flera projekt igång samtidigt

För många är det vardag att ha flera projekt igång samtidigt. Geometra gör det möjligt för dig att arbeta över flera projekt på en gång. När en kund ringer eller en underleverantör ställer en fråga till dig växlar du snabbt mellan projekt utan att tappa flow.

Vi vill inte riktigt vara som de andra. 

Vi vill göra skillnad.

 

Vi tror att Geometra gör skillnad i hur man arbetar i byggbranschen.

 

Vårt mål är att utveckla ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

 

Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i en månad utan förbindelser. Vi ser till att du kommer igång snabbt!

Vi vill att du ska få ut maximalt av Geometra

UTBILDNING

Vi hjälper dig igång

 

Du har köpt Geometra för att spara tid och därför är det viktigt att få en flygande start. All webbaserad support och utbildning kostar därför inget extra, det ingår i kostnaden för Geometra.

 

När du blivit varm i kläderna rekommenderar vi att du kontaktar oss igen för en fördjupande utbildningssession. Våra webbaserade utbildningar genomförs både enskilt och i grupp och kostar inget extra.

 

Utbildning på plats
Vill du komma till oss eller vill du att vi ska komma till dig för en utbildning på plats?
Kontakta oss för pris och omfattning på info@geometrasoftware.com eller 0411-23 66 90.

SUPPORT

Hjälp, från början till slut

 

Vi arbetar hårt för att se till att våra tjänster uppfyller dina krav och fungerar som de ska. Ibland uppstår ändå problem och då kan det behövas lite hjälp på vägen. Vi är här för att hjälpa, hör av dig.

 

Gå direkt till vår supportsida!

DIREKTLÄNK TILL VÅR UTVECKLINGSCHEF

Feedback direkt till vår svenska utvecklingsavdelning

 

Har du förbättringsförslag och önskemål om funktioner så kan du direkt från Geometra kontakta vår svenska utvecklingsavdelning. En stor del av de funktioner som finns i Geometra idag är sådant som föreslagits från våra kunder.

Använd på hela bolaget

 

Börja med mängdningen

 

Geometra är en tjänst som utvecklas och växer tillsammans med dig som användare.

 

Med din expertis och vår kunskap finns det oändliga möjligheter. Men börja i det lilla och där du tjänar mest tid initialt. Prova dig fram och ta ett steg i taget.

1. Mängdberäkning

 

Det är här du initialt sparar mest tid. Gör din mängdberäkning direkt på PDF, färglägg och strukturera din mängder på ett smart sätt. 

 

2. Projektstruktur

 

Nästa steg är att lära sig att bygga en bra projektstruktur. Med en bra mappstruktur, tydlig namngivning och sortering sparar er massor med tid längre fram i ert projekt. Du ska ju inte bara vinna affären, du ska ju genomföra jobbet också.

 

3. Kalkylrader

 

När du känner dig bekväm med dina mängdberäkningar och hur du sätter upp din projektstruktur är det dags att dyka ner i kalkylraderna. Oavsett om har möjlighet att färdigställa dina kalkyler helt i Geometra eller om du fortsätter ditt arbete i ett annat verktyg kommer de att ge dig stora fördelar.