fbpx
Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

Full patch notes can be found here: https://t.co/YEJ6R26ZwD

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://t.co/CSm4IXKKhP

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

We’re currently investigating performance issues related to Geometra Web.

One of our suppliers is currently experiencing networking issues. They’re working as fast as they can to resolve this. Apologies for any inconvenience this may cause!

You can access Geometra from: https://t.co/3Kgn4CwTlo directly if our site isn’t working for you.

Load More...

Om oss

En svensk produkt

Geometra, nu i tredje generationen, är en SaaS-applikation (Software as a service) som utvecklats och underhålls av Geometra Software AB.

Familjärt

Ett familjeföretag

Geometra är ett tredje generationens familjeföretag. Tidigare har vi arbetat som entreprenörer inom byggbranschen, huvudsakligen inom måleri, och på senare år har vi utvecklats till ett fullfjädrat mjukvaruförertag.

Passion

Ett engagerat team

Vi är en engagerad grupp medarbetare vars mål är att göra Geometra till det bästa tillgängliga verktyget för byggbranschen. Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det.

Förändring

Förbättra byggbranschen

Vi tror att vår tjänst gör en skillnad i hur vi arbetar inom byggbranschen. Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Fredrik-19-512×512

Fredrik Sjöbeck

Grundare & CTO

Om Fredrik

Grundare och huvudägare av Geometra Software AB. Har jobbat med kalkyl, mängdning och mjukvara i snart ett decennium. Började mina dagar i arbetslivet som snickare och kalkylator. Har drivit utveckling av Geometra i 7 år. Är en fullkomlig techie med en stor passion och intresse för sportbilar och racing.

Marco_Skrinjar-512×512

Marco Skrinjar

CEO

Om Marco

VD och delägare i Geometra Software AB sedan 2017. Kommer från en bakgrund inom läkemedelsforskning och shipping i globala bolag i olika ledande roller. Kom i kontakt med Geometra Software under 2013 som mentor till Fredrik och startade sedan i bolaget 2015. Driver bolagets utveckling och utlandssatsning. Att läsa och träna är två av sakerna som jag spenderar fritiden med. Är en äkta trainiac som gillar fysiska utmaningar och som tränar för ett triathlon.

Christoffer_Schmidt-512×512

Christoffer Schmidt

CCO

Om Christoffer

Försäljnings- och marknadschef. Började på Geometra under våren 2017. Innan Christoffer kom till Geometra jobbade han i ledande position med kundservice, marknadsföring och försäljning inom energibranschen. Småbarnsfarsa med stor passion för friluftsliv och vintersport.

Niklas_Sturfelt-512×512

Niklas Sturfelt

Engineer

Om Niklas

Niklas är förutom Fredrik den som funnit med längst i bolaget. Har jobbat med utveckling av samtliga generationer av produkten. Innan sin tid på Geometra studerade Niklas i Lund och har arbetat på ST-Ericsson. Stort intresse för resor och är inte sen på att ta en löprunda när tillfälle ges.

Martin_Wikerud- 512×512

Martin Wikerud

Account Manager

Om Martin

Började på Geometra i april 2014. Martin säljer och supporterar samtliga generationer av produkten. Älskar att hjälpa våra kunder med deras utmaningar i vardagen. Innan Martin kom till oss arbetade han flera år i byggbranschen. En hårdrockande gamer och småbarnsfarsa från Höllviken.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att hitta likasinnade människor. Du känner att du passar in i vårt team och är intresserad av att arbeta med oss? Skriv en rad om dig själv!

Säljtjänst/kundsupport

Jobbeskrivning

 

Om Geometra Software AB

Geometra Software AB är ett privatägt företag baserat i Ystad som kännetecknas av ett starkt drivet entreprenörskap och framåtanda. Vi är ett sammansvetsat team som driver ett modernt och progressivt företag där vi utvecklar och säljer mjukvaran Geometra som används inom byggbranschen. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Nederländerna och Danmark.

 

Om tjänsten

Geometra Software söker en engagerad innesäljare/supportmedarbetare. Du blir en del av vårt sälj-/supportteam som idag består av 3 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att boka och genomföra introducerande genomgångar av vårt webbaserade system Geometra med nya kunder. Du kommer även att hantera inkommande ärenden via mail och telefon, där din främsta uppgift kommer att vara att vägleda kunden i våra tjänster samt lösa kundens frågeställningar. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en säljande auora och är lösningsorienterad som person. Vi är ett mindre bolag och det finns möjlighet att växa i tjänsten beroende på person och ambitionsnivå.

 

All utbildning i tjänsterna får du hos oss.

 

Konkreta arbetsuppgifter består av följande:

 • Boka webbmöten med kund
 • Genomföra kundgenomgång via webb
 • Hantera leads och beställningar i våra administrationssystem
 • Hantera supportärenden vi e-post och telefon
 • Arbeta i interna sälj- och rapporteringssystem

 

Din Profil
Vi söker en självständig person som kan komma in och ta ett stort ansvar, vara en teamplayer och som kan vara inkluderande och behjälpligt mot andra. Du kommer sitta tidigt i säljcykeln och besitter en viktig roll i företaget. Du tycker om försäljning, gillar hjälpa andra och jobba mot uppsatta mål.

Ett krav för tjänsten är att du är nyfiken och har en stor vilja att lära dig nya saker. Vi tror att du har ett tekniskt intresse och har lätt för att lära dig nya saker (t ex IT-system).

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, engelska och gärna något ytterligare språk.

Det är mycket meriterande om du idag arbetar med att sälja/supportera mjukvara via webb/telefon eller är involverad i byggbranschen på något sätt.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

Företaget erbjuder

 • Förmånliga anställningsvillkor
 • Träning på arbetstid (vi har eget gym)
 • Lönekompensation vid föräldraledighet
 • Arbete hemifrån på fredagar
 • Ledigt mellan jul och nyår
 • Internutbildningar

 

Arbetsgivare: Geometra Software AB

Plats: Ystad

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Heltid

 

Har du några frågor gällande tjänsten som innesäljare/supportmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Christoffer Schmidt på tel 0411 236697 eller e-post christoffer.schmidt[a]geometrasoftware.com. Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så du är välkommen med din ansökan snarast.

 

Ansök till tjänsten på https://www.indeedjobs.com/geometra-software-ab-6b28bb4/_hl/sv_SE?cpref=JXWAtnzf3XWjLOi4YeVNLuV7xMD8uRK89WwVeQfaKFQ