fbpx
Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://t.co/YEJ6R26ZwD

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://t.co/CSm4IXKKhP

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Om oss

En svensk produkt

Geometra, nu i tredje generationen, är en SaaS-applikation (Software as a service) som utvecklats och underhålls av Geometra Software AB.

Familjärt

Ett familjeföretag

Geometra är ett tredje generationens familjeföretag. Tidigare har vi arbetat som entreprenörer inom byggbranschen, huvudsakligen inom måleri, och på senare år har vi utvecklats till ett fullfjädrat mjukvaruförertag.

Passion

Ett engagerat team

Vi är en engagerad grupp medarbetare vars mål är att göra Geometra till det bästa tillgängliga verktyget för byggbranschen. Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det.

Förändring

Förbättra byggbranschen

Vi tror att vår tjänst gör en skillnad i hur vi arbetar inom byggbranschen. Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Fredrik-19-512×512

Fredrik Sjöbeck

Grundare & CTO

Om Fredrik

Grundare och huvudägare av Geometra Software AB. Har jobbat med kalkyl, mängdning och mjukvara i snart ett decennium. Började mina dagar i arbetslivet som snickare och kalkylator. Har drivit utveckling av Geometra i 7 år. Är en fullkomlig techie med en stor passion och intresse för sportbilar och racing.

Marco_Skrinjar-512×512

Marco Skrinjar

CEO

Om Marco

VD och delägare i Geometra Software AB sedan 2017. Kommer från en bakgrund inom läkemedelsforskning och shipping i globala bolag i olika ledande roller. Kom i kontakt med Geometra Software under 2013 som mentor till Fredrik och startade sedan i bolaget 2015. Driver bolagets utveckling och utlandssatsning. Att läsa och träna är två av sakerna som jag spenderar fritiden med. Är en äkta trainiac som gillar fysiska utmaningar och som tränar för ett triathlon.

Christoffer_Schmidt-512×512

Christoffer Schmidt

CCO

Om Christoffer

Försäljnings- och marknadschef. Började på Geometra under våren 2017. Innan Christoffer kom till Geometra jobbade han i ledande position med kundservice, marknadsföring och försäljning inom energibranschen. Småbarnsfarsa med stor passion för friluftsliv och vintersport.

Niklas_Sturfelt-512×512

Niklas Sturfelt

Engineer

Om Niklas

Niklas är förutom Fredrik den som funnit med längst i bolaget. Har jobbat med utveckling av samtliga generationer av produkten. Innan sin tid på Geometra studerade Niklas i Lund och har arbetat på ST-Ericsson. Stort intresse för resor och är inte sen på att ta en löprunda när tillfälle ges.

Martin_Wikerud- 512×512

Martin Wikerud

Account Manager

Om Martin

Började på Geometra i april 2014. Martin säljer och supporterar samtliga generationer av produkten. Älskar att hjälpa våra kunder med deras utmaningar i vardagen. Innan Martin kom till oss arbetade han flera år i byggbranschen. En hårdrockande gamer och småbarnsfarsa från Höllviken.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att hitta likasinnade människor. Du känner att du passar in i vårt team och är intresserad av att arbeta med oss? Skriv en rad om dig själv!

User Experience (UX) Designer / User Interface (UI) Developer

Jobbeskrivning

 

Om Geometra Software AB

Geometra Software AB är ett privatägt företag baserat i Ystad som kännetecknas av ett starkt drivet entreprenörskap och framåtanda. Vi är ett sammansvetsat team som driver ett modernt och progressivt företag där vi utvecklar och säljer mjukvaran Geometra som används inom byggbranschen. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Nederländerna och Danmark.

Vi är på väg att ta nästa stora steg i bolaget och har gjort upp en resa för hur vi vill Geometra ska utvecklas från idag till 2029. En 10-årsplan, en lång resa, som vi ser kommer vara en stor utmaning både för bolaget men även för varje person som är delaktig. Utvecklingen av företaget och dess personal står högt på listan och är nyckeln till hur vi ska lyckas! Med anledning av den spännande resa vi planerat behöver vi rekrytera fler som kan dela vår vision för framtiden inom byggbranschen. Är du en av dem?

 

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba med användarupplevelsen och den resa som användaren går igenom i allt som sker i alla interaktioner med Geometra. Detta omfattar att designa och utforma en digital köpresa för att kund på egen hand ska kunna komma igång med våra tjänster och lära sig hur man använder dem. Uppgradera den användarupplevelse som vår mjukvara representerar idag samt vara med och skapa en enhetlig grafisk profil, look ’n’ feel och känsla för allt Geometra. Detta göra du både i bild och form samt programmering.

Användarupplevelsen är din passion, du vill veta varför människor agerar och gör som de gör och varför viss mjukvara är bara så enkel att den fungerar. Göra komplex problemlösning till en enkel manöver och presentera den på ett estetiskt och funktionellt sätt. Du strävar efter att bygga det perfekta GUI’t.

Du är självständig, har egna idéer och är även beredd på att försöka förverkliga andras idéer och koncept ihop med en övergripande designfilosofi (som du är med och tar fram) om utseende och användarupplevelse. Du arbetar i organisationen underställd vår Chief Technical Officer (CTO) primärt, ditt fokus kommer initialt att ligga i att bygga kundresan på webben och sedan vidare in i mjukvaran för att sy ihop upplevelserna.

Du behärskar svenska och engelska fullt ut.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi arbetar med följande tekniker och programmeringsspråk, du bör ha förståelse för dem och kunna snabbt sätta dig in och lära dig dem:

 • HTML5
 • CSS3
 • JavaScript
 • React
 • Redux

 

Företaget erbjuder

 • Förmånliga anställningsvillkor
 • Träning på arbetstid (vi har eget gym)
 • Lönekompensation vid föräldraledighet
 • Arbete hemifrån på fredagar
 • Ledigt mellan jul och nyår
 • Internutbildningar

 

Arbetsgivare: Geometra Software AB

Plats: Ystad

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Heltid

 

Har du några frågor gällande tjänsten eller vill ha mer information går det bra att kontakta Fredrik Sjöbeck på tel 0411-236691 eller e-post fredrik.sjobeck[a]geometrasoftware.com.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så du är välkommen med din ansökan snarast.

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser!

 

Ansök till tjänsten på https://www.indeedjobs.com/geometra-software-ab/jobs/94b9515b1a40e7b94214