Om oss

En svensk produkt

Geometra, nu i tredje generationen, är en SaaS-applikation (Software as a service) som utvecklats och underhålls av Rukkor AB.

Familjärt

Ett familjeföretag

Rukkor är ett tredje generationens familjeföretag. Tidigare har vi arbetat som entreprenörer inom byggbranschen, huvudsakligen inom måleri, och på senare år har vi utvecklats till ett fullfjädrat mjukvaruföretag.

Passion

Ett engagerat team

Vi är en engagerad grupp medarbetare vars mål är att göra Geometra till det bästa tillgängliga verktyget för byggbranschen. Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det.

Förändring

Förbättra byggbranschen

Vi tror att vår tjänst gör en skillnad i hur vi arbetar inom byggbranschen. Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Kontakta oss

E-POST

Kontakta vår kundservice via e-post. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. Om du är i behov av hjälp direkt är det bara att ringa.

TELEFON

Ring vår kundservice så hjälper vi dig gärna. Vi kan mängdberäkning och kalyl, och framför allt kan vi Geometra. Vi väntar på ditt samtal.

FJÄRRSTYRNING

Använd den här länken när du kontaktar kundservice så att vi kan ansluta oss till din dator

Lokala agenter

TriMax a/s
Postboks 167
Bråteveien 200
2026 Skjetten
Norway

Tel: (+47) 64 83 19 20
@: post@trimax.no

trimaxlogo_300x150

Om TriMax
Trimax har arbetat med kalkylprodukter sedan 1994. De flesta av våra tidiga kunder använder nu Geometra. Tommy Brede började arbeta med SpeedyCalc 1991 och med Geometra sedan 2009.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att hitta likasinnade människor. Du känner att du passar in i vårt team och är intresserad av att arbeta med oss? Skriv en rad om dig själv!