Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://t.co/YEJ6R26ZwD

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://t.co/CSm4IXKKhP

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Om oss

En svensk produkt

Geometra, nu i tredje generationen, är en SaaS-applikation (Software as a service) som utvecklats och underhålls av Geometra Software AB.

Familjärt

Ett familjeföretag

Geometra är ett tredje generationens familjeföretag. Tidigare har vi arbetat som entreprenörer inom byggbranschen, huvudsakligen inom måleri, och på senare år har vi utvecklats till ett fullfjädrat mjukvaruförertag.

Passion

Ett engagerat team

Vi är en engagerad grupp medarbetare vars mål är att göra Geometra till det bästa tillgängliga verktyget för byggbranschen. Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det.

Förändring

Förbättra byggbranschen

Vi tror att vår tjänst gör en skillnad i hur vi arbetar inom byggbranschen. Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Fredrik-19-512×512

Fredrik Sjöbeck

CEO & Grundare

Om Fredrik

Grundare och huvudägare av Geometra Software AB. Har jobbat med kalkyl, mängdning och mjukvara i snart ett decennium. Började mina dagar i arbetslivet som snickare och kalkylator. Har drivit utveckling av Geometra i 9 år. Är en fullkomlig techie med en stor passion och intresse för sportbilar och racing.

Christoffer_Schmidt-512×512

Christoffer Schmidt

CCO

Om Christoffer

Försäljnings- och marknadschef. Började på Geometra under våren 2017. Innan Christoffer kom till Geometra jobbade han i ledande position med kundservice, marknadsföring och försäljning inom energibranschen. Småbarnsfarsa med stor passion för friluftsliv och vintersport.

Martin_Wikerud- 512×512

Martin Wikerud

Account Manager

Om Martin

Började på Geometra i april 2014. Martin säljer och supporterar samtliga generationer av produkten. Älskar att hjälpa våra kunder med deras utmaningar i vardagen. Innan Martin kom till oss arbetade han flera år i byggbranschen. En hårdrockande gamer och småbarnsfarsa från Höllviken.

Niklas_Sturfelt-512×512

Niklas Sturfelt

Engineer

Om Niklas

Niklas är förutom Fredrik den som funnit med längst i bolaget. Har jobbat med utveckling av samtliga generationer av produkten. Innan sin tid på Geometra studerade Niklas i Lund och har arbetat på ST-Ericsson. Stort intresse för resor och är inte sen på att ta en löprunda när tillfälle ges.

max_512v2

Max Thor

Junior Engineer

Om Max

Anslöt oss på Geometra sommaren 2019 efter att ha gjort konsultuppdrag hos oss under tid. Max jobbar med programmering och utveckling av våra framtida generationer av Geometra. Innan Max kom till oss arbetade han som konsult inom programmering och utvecklade egna onlinestrategispel.

Lokala agenter

TriMax a/s
Postboks 167
Bråteveien 200
2026 Skjetten
Norway

Tel: (+47) 64 83 19 20
@: post@trimax.no

trimaxlogo_300x150

Om TriMax
Trimax har arbetat med kalkylprodukter sedan 1994. De flesta av våra tidiga kunder använder nu Geometra. Tommy Brede började arbeta med SpeedyCalc 1991 och med Geometra sedan 2009.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att hitta likasinnade människor. Du känner att du passar in i vårt team och är intresserad av att arbeta med oss? Skriv en rad om dig själv!