Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We’ll be restarting servers in roughly 30mins to deploy some fixes for performance. Minor interruptions might occur.

We’re experiencing connection issues currently. We’re working to solve them a.s.a.p.

We should be up and running again! Sorry for the interruption, we’ll continue to monitor as people start coming online.

Were investigating connectivity issues to Geometra. We believe it’s nothing major and should up and running again very soon.

Our website service provider is currently experiencing network issues.

We’ve released the latest set of updates for Geometra web. Check our blog for more info: https://t.co/89HkQHqaiY

Load More...

Om oss

En svensk produkt

Geometra, nu i tredje generationen, är en SaaS-applikation (Software as a service) som utvecklats och underhålls av Geometra Software AB.

Familjärt

Ett familjeföretag

Geometra är ett tredje generationens familjeföretag. Tidigare har vi arbetat som entreprenörer inom byggbranschen, huvudsakligen inom måleri, och på senare år har vi utvecklats till ett fullfjädrat mjukvaruförertag.

Passion

Ett engagerat team

Vi är en engagerad grupp medarbetare vars mål är att göra Geometra till det bästa tillgängliga verktyget för byggbranschen. Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det.

Förändring

Förbättra byggbranschen

Vi tror att vår tjänst gör en skillnad i hur vi arbetar inom byggbranschen. Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Fredrik_Sjobeck-512×512

Fredrik Sjöbeck

Grundare & CTO

Om Fredrik

Grundare och huvudägare av Geometra Software AB. Har jobbat med kalkyl, mängdning och mjukvara i snart ett decennium. Började mina dagar i arbetslivet som snickare och kalkylator. Har drivit utveckling av Geometra i 7 år. Är en fullkomlig techie med en stor passion och intresse för sportbilar och racing.

Marco_Skrinjar-512×512

Marco Skrinjar

CEO

Om Marco

VD och delägare i Geometra Software AB sedan 2017. Kommer från en bakgrund inom läkemedelsforskning och shipping i globala bolag i olika ledande roller. Kom i kontakt med Geometra Software under 2013 som mentor till Fredrik och startade sedan i bolaget 2015. Driver bolagets utveckling och utlandssatsning. Att läsa och träna är två av sakerna som jag spenderar fritiden med. Är en äkta trainiac som gillar fysiska utmaningar och som tränar för ett triathlon.

Christoffer_Schmidt-512×512

Christoffer Schmidt

CCO

Om Christoffer

Försäljnings- och marknadschef. Började på Geometra under våren 2017. Innan Christoffer kom till Geometra jobbade han i ledande position med kundservice, marknadsföring och försäljning inom energibranschen. Småbarnsfarsa med stor passion för friluftsliv och vintersport.

Niklas_Sturfelt-512×512

Niklas Sturfelt

Engineer

Om Niklas

Niklas är förutom Fredrik den som funnit med längst i bolaget. Har jobbat med utveckling av samtliga generationer av produkten. Innan sin tid på Geometra studerade Niklas i Lund och har arbetat på ST-Ericsson. Stort intresse för resor och är inte sen på att ta en löprunda när tillfälle ges.

Martin_Wikerud- 512×512

Martin Wikerud

Account Manager

Om Martin

Började på Geometra i april 2014. Martin säljer och supporterar samtliga generationer av produkten. Älskar att hjälpa våra kunder med deras utmaningar i vardagen. Innan Martin kom till oss arbetade han flera år i byggbranschen. En hårdrockande gamer och småbarnsfarsa från Höllviken.

Helene_Forsberg-512×512

Helene Forsberg

Admin / HR

Om Helene

Helene har varit här sedan våren 2016 och gillar att ha ordning och reda bland papper och siffror. Hon har hand om all ekonomi – kund-/levreskontra, bokföring och löner. Är också lite allmän ”fixare” på kontoret med inköp av såväl kontorsmaterial och möbler som fikabröd. På fritiden tränar Helene gärna, sjunger i kör och umgås med ”nära och kära”.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att hitta likasinnade människor. Du känner att du passar in i vårt team och är intresserad av att arbeta med oss? Skriv en rad om dig själv!