fbpx
Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

Full patch notes can be found here: https://t.co/YEJ6R26ZwD

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://t.co/CSm4IXKKhP

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

We’re currently investigating performance issues related to Geometra Web.

One of our suppliers is currently experiencing networking issues. They’re working as fast as they can to resolve this. Apologies for any inconvenience this may cause!

You can access Geometra from: https://t.co/3Kgn4CwTlo directly if our site isn’t working for you.

Load More...

Kurs Effektiv mängdberäkning

Genom att lära sig hur man effektivt tar fram mängdberäkningar och hur man hanterar dem från anbud till projektgenomförande kan man spara massor med tid och pengar.
 

I kursen Effektiv mängdberäkning arbetar vi i Geometra och du lär effektiva arbetsmetoder för att hantera mängdberäkningar.

Slider

Kurs Effektiv mängdberäkning

 

Räknar du effektivt på dina projekt? Tar ni fram samma mängder flera gånger i på ert företag? På kursen får du lära dig hur du effektivt hanterar mängder med hjälp av Geometra. Kursen ger dig metoder, verktyg och tips som effektiviserar era projekt. Vi varvar teori och praktik och värdefulla diskussioner.

 

Kursinnehåll:

  • Genomgång av alla funktioner i Geometra
  • Effektiv projektstruktur i Geometra
  • Kalkylradernas funktioner och möjligheter
  • Arbeta vidare med exporter
  • Tips & trix för att jobba effektivt och snabbt i Geometra

 

Du kommer även att få möjlighet att ta med egna projekt att jobba i.

 

Datum

16 maj 2019 kl 9:00-15:30 (fullbokad) Best Western Plus Sthlm BrommaUlvsundavägen 193 | Bromma

 

11 juni 2019 kl 9:00-15:30 Best Western Plus Sthlm BrommaUlvsundavägen 193 | Bromma

 

29 augusti kl 9:00-15:30 Scandic Mölndal, Barnhemsgatan 23 | Mölndal

 

12 september 08:30-15:00  Geometra Softwares kontor, Björnstjernegatan 1 C | Ystad

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som använder Geometra och varför inte passa på och få hjälp att gå över från den Javabaserade versionen den webbaserade versionen.

 

Kostnad
4900 :- exkl moms

 

Ingår
Kursavgift samt lunch och förmiddags-/eftermiddagsfika


Vi vill inte riktigt vara som de andra. 

Vi vill göra skillnad.

Vi tror att Geometra gör skillnad i hur man arbetar i byggbranschen.

 

Vårt mål är att utveckla ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

 

Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i 14 dagar utan förbindelser. Vi ser till att du kommer igång snabbt!

Vi vill att du ska få ut maximalt av Geometra

UTBILDNING

Vi hjälper dig igång

 

Du har köpt Geometra för att spara tid och därför är det viktigt att få en flygande start. All webbaserad support och utbildning kostar därför inget extra, det ingår i kostnaden för Geometra.

 

När du blivit varm i kläderna rekommenderar vi att du kontaktar oss igen för en fördjupande utbildningssession. Våra webbaserade utbildningar genomförs både enskilt och i grupp och kostar inget extra.

 

Utbildning på plats
Vill du komma till oss eller vill du att vi ska komma till dig för en utbildning på plats?
Kontakta oss för pris och omfattning på info@geometrasoftware.com eller 0411-23 66 90.

SUPPORT

Hjälp, från början till slut

 

Vi arbetar hårt för att se till att våra tjänster uppfyller dina krav och fungerar som de ska. Ibland uppstår ändå problem och då kan det behövas lite hjälp på vägen. Vi är här för att hjälpa, hör av dig.

 

Gå direkt till vår supportsida!

DIREKTLÄNK TILL VÅR UTVECKLINGSCHEF

Feedback direkt till vår svenska utvecklingsavdelning

 

Har du förbättringsförslag och önskemål om funktioner så kan du direkt från Geometra kontakta vår svenska utvecklingsavdelning. En stor del av de funktioner som finns i Geometra idag är sådant som föreslagits från våra kunder.

Använd på hela bolaget

 

Börja med mängdningen

 

Geometra är en tjänst som utvecklas och växer tillsammans med dig som användare.

 

Med din expertis och vår kunskap finns det oändliga möjligheter. Men börja i det lilla och där du tjänar mest tid initialt. Prova dig fram och ta ett steg i taget.

1. Mängdberäkning

 

Det är här du initialt sparar mest tid. Gör din mängdberäkning direkt på PDF, färglägg och strukturera din mängder på ett smart sätt. 

 

2. Projektstruktur

 

Nästa steg är att lära sig att bygga en bra projektstruktur. Med en bra mappstruktur, tydlig namngivning och sortering sparar er massor med tid längre fram i ert projekt. Du ska ju inte bara vinna affären, du ska ju genomföra jobbet också.

 

3. Kalkylrader

 

När du känner dig bekväm med dina mängdberäkningar och hur du sätter upp din projektstruktur är det dags att dyka ner i kalkylraderna. Oavsett om har möjlighet att färdigställa dina kalkyler helt i Geometra eller om du fortsätter ditt arbete i ett annat verktyg kommer de att ge dig stora fördelar.