Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://www.geometrasoftware.com/language/en/2019-05-snapon-sorting-tours-and-much-more/

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://youtu.be/VGLpO8owv_k

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Hantera din ekonomi

Få struktur, kontroll och förbättra din ekonomi.

 
Vår kurs Hantera din ekonomi ger dig verktyg för att få bättre kontroll på budget och budgetuppföljning.
 
Anmäl dig till en endagsutbildning som gör att du får bättre kontroll på din kostnader!

Slider

Hantera din ekonomi

Hur har du det med din ekonomi? Har du en omsättning som ökar men din likviditet minskar? Har du koll på dina fasta kostnader? På denna utbildning så skapar vi en budget som du enkelt kan följa och du får kontroll på dina kostnader. Detta ger dig också en möjlighet att planera framtida investeringar. Vi kommer jobba med riktiga siffror så därför behöver du ta med dig dina ”siffror” från ditt bolag så du kan göra en egen budget.

 

Man vill komma till det läget där man känner sig trygg, har stabilitet och kontroll över bolaget.

 

Kursinnehåll

  • Vad innehåller en budget
  • Hur sätter man upp en budget
  • Bygga din egen budget
  • Titta på olika scenario i din budget

 

Datum

26 september 08:30-15:00 Geometra Softwares kontor, Björnstjernegatan 1 C | Ystad

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig i en ledningsposition med ekonomiskt ansvar i små och medelstora bolag och som vill öka sin kompetens i budgetarbete och budgetuppföljning.

 

Kostnad
4900 :- exkl moms

 

Ingår
Kursavgift samt lunch och förmiddags-/eftermiddagsfika

 

 

Kursledare

Marco Skrinjar

Marco är VD på Geometra Software och har tidigare arbetat på Maersk Line i Köpenhamn som senior ledare i globala projekt samt ansvarig för en del av deras Business Intelligence. Marco har också 16 års erfarenhet från AstraZeneca bl.a. som forskare, ledare och förändringsledare. Han är utbildad i Lean Sigma (black belt) och har arbetat med förbättringsprocesser under många år. Under de senaste 5 åren har Marco agerat som mentor på ALMI för tillväxtföretag där han arbetar med företag med just de frågor som kommer att tas upp på kursen.

 

För mer information kontakta Marco Skrinjar marco.skrinjar@geoemtrasoftware.com , tel 0704339006

 

Läs Från kaos till ordning och reda! Glenn Kellerson är målarmästaren som hittade lösningen och skrubbade bort vardagens kladd.

Artikeln handlar om hur vår kursledare Marco Skrinjar arbetade tillsammans med Glenn under en period för att få ett bättre företagande.


Vi vill inte riktigt vara som de andra. 

Vi vill göra skillnad.

Vi tror att Geometra gör skillnad i hur man arbetar i byggbranschen.

 

Vårt mål är att utveckla ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

 

Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i 14 dagar utan förbindelser. Vi ser till att du kommer igång snabbt!

Vi vill att du ska få ut maximalt av Geometra

UTBILDNING

Vi hjälper dig igång

 

Du har köpt Geometra för att spara tid och därför är det viktigt att få en flygande start. All webbaserad support och utbildning kostar därför inget extra, det ingår i kostnaden för Geometra.

 

När du blivit varm i kläderna rekommenderar vi att du kontaktar oss igen för en fördjupande utbildningssession. Våra webbaserade utbildningar genomförs både enskilt och i grupp och kostar inget extra.

 

Utbildning på plats
Vill du komma till oss eller vill du att vi ska komma till dig för en utbildning på plats?
Kontakta oss för pris och omfattning på info@geometrasoftware.com eller 0411-23 66 90.

SUPPORT

Hjälp, från början till slut

 

Vi arbetar hårt för att se till att våra tjänster uppfyller dina krav och fungerar som de ska. Ibland uppstår ändå problem och då kan det behövas lite hjälp på vägen. Vi är här för att hjälpa, hör av dig.

 

Gå direkt till vår supportsida!

DIREKTLÄNK TILL VÅR UTVECKLINGSCHEF

Feedback direkt till vår svenska utvecklingsavdelning

 

Har du förbättringsförslag och önskemål om funktioner så kan du direkt från Geometra kontakta vår svenska utvecklingsavdelning. En stor del av de funktioner som finns i Geometra idag är sådant som föreslagits från våra kunder.

Använd på hela bolaget

 

Börja med mängdningen

 

Geometra är en tjänst som utvecklas och växer tillsammans med dig som användare.

 

Med din expertis och vår kunskap finns det oändliga möjligheter. Men börja i det lilla och där du tjänar mest tid initialt. Prova dig fram och ta ett steg i taget.

1. Mängdberäkning

 

Det är här du initialt sparar mest tid. Gör din mängdberäkning direkt på PDF, färglägg och strukturera din mängder på ett smart sätt. 

 

2. Projektstruktur

 

Nästa steg är att lära sig att bygga en bra projektstruktur. Med en bra mappstruktur, tydlig namngivning och sortering sparar er massor med tid längre fram i ert projekt. Du ska ju inte bara vinna affären, du ska ju genomföra jobbet också.

 

3. Kalkylrader

 

När du känner dig bekväm med dina mängdberäkningar och hur du sätter upp din projektstruktur är det dags att dyka ner i kalkylraderna. Oavsett om har möjlighet att färdigställa dina kalkyler helt i Geometra eller om du fortsätter ditt arbete i ett annat verktyg kommer de att ge dig stora fördelar.