Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We should be up and running again! Sorry for the interruption, we’ll continue to monitor as people start coming online.

Were investigating connectivity issues to Geometra. We believe it’s nothing major and should up and running again very soon.

Our website service provider is currently experiencing network issues.

We’ve released the latest set of updates for Geometra web. Check our blog for more info: https://t.co/89HkQHqaiY

Connection issues should now be fixed, if you’re still experiencing problems don’t hesitate to contact us.

We’re investigating connection issues for Geometra Web.

Load More...

Upptäck ett smartare sätt att mängdberäkna

Geometra underlättar byggvardagen och gör skillnad i hur vi arbetar i byggbranschen.
 

Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Slider

Fantastiska mängdberäkningar

Geometra är byggt för att hantera dina mängder så effektivt som möjligt. Oavsett om du använder dem för anbud och offerter eller för materialberäkning. Det är säkert, snabbt och användarvänligt.

 

Läs mer!

Tydliga arbetsunderlag

Tydliga underlag är grunden för effektiva projekt. Anbud, arbetsinstruktioner, materiallistor och mycket mer skapas med några enkla klick. Det är säkert, snabbt och användarvänligt.

 

Läs mer!

På webben, I molnet

Geometra är alltid tillgängligt! Inga komplicerade installationer, vi sköter back-up och du jobbar alltid i den senaste versionen med de senaste funktionerna. Det är tillgängligt, driftsäkert och uppdaterat.

 

Läs mer!

Tidsbesparande samarbeten

Geometra ger er flera möjligheter till effektivt samarbete. Alla projektfiler finns på ett ställe och all information är alltid uppdaterad. Effektiva samarbeten sparar både tid och pengar.

 

Läs mer!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i 14 dagar utan förbindelser. Vi ser till att du kommer snabbt igång!

  • This post is also available in english: 2018-12 Winter is coming   December … Ibland känns det som tiden bara flyger det iväg. Det är som om det bara var igår

  • This post is also available in english: 2018-11 Starting to round up the year   Det har varit en händelserik höst för Geometra, med en stor uppdatering av vår hemsid

  • Äntligen är kommentarerna på plats! Den här funktionen har varit svårare att lösa än vad vi initialt trodde men nu kan vi äntligen leverera de efterlängtade kommentarerna

2018-12-13: Idag kommer vår support att vara begränsad eftersom vi har utvecklingskonferens. Har du problem med att sätta ut skala/målestock? Gå till SUPPORTSIDAN! Today, our support will be limited due to our development conference.