fbpx
Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

Updates are live for the first round this year! Check them out at: https://t.co/KmBZfkPfKs

Have you seen the latest news? We now offer E-learnings to help you get started quicker with Geometra: https://t.co/eMV2zLPDzW

We’ll be restarting servers in roughly 30mins to deploy some fixes for performance. Minor interruptions might occur.

We’re experiencing connection issues currently. We’re working to solve them a.s.a.p.

We should be up and running again! Sorry for the interruption, we’ll continue to monitor as people start coming online.

Were investigating connectivity issues to Geometra. We believe it’s nothing major and should up and running again very soon.

Load More...

Upptäck ett smartare sätt att mängdberäkna

Geometra underlättar byggvardagen och gör skillnad i hur vi arbetar i byggbranschen.
 

Vårt mål är att ge branschen ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

Slider

Fantastiska mängdberäkningar

Geometra är byggt för att hantera dina mängder så effektivt som möjligt. Oavsett om du använder dem för anbud och offerter eller för materialberäkning. Det är säkert, snabbt och användarvänligt.

 

Läs mer!

Tydliga arbetsunderlag

Tydliga underlag är grunden för effektiva projekt. Anbud, arbetsinstruktioner, materiallistor och mycket mer skapas med några enkla klick. Det är säkert, snabbt och användarvänligt.

 

Läs mer!

På webben, I molnet

Geometra är alltid tillgängligt! Inga komplicerade installationer, vi sköter back-up och du jobbar alltid i den senaste versionen med de senaste funktionerna. Det är tillgängligt, driftsäkert och uppdaterat.

 

Läs mer!

Tidsbesparande samarbeten

Geometra ger er flera möjligheter till effektivt samarbete. Alla projektfiler finns på ett ställe och all information är alltid uppdaterad. Effektiva samarbeten sparar både tid och pengar.

 

Läs mer!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i 14 dagar utan förbindelser. Vi ser till att du kommer snabbt igång!

  • Nu har vi varit igång på jobbet ett par veckor efter jul och nyår och det är redan dags för nya uppdateringar och lansering av nyheter.

  • Som företagare, VD och entreprenör ställs man dagligen inför många problem, svårigheter och möjligheter. Att driva ett företag kräver kunskaper inom många områden och hel

  • This post is also available in english: 2018-12 Winter is coming   December … Ibland känns det som tiden bara flyger det iväg. Det är som om det bara var igår