Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://t.co/YEJ6R26ZwD

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://t.co/CSm4IXKKhP

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Fantastiska mängdberäkningar

Mängdberäkningen är den mest använda funktionen i Geometra. Du får snabbt fram mängdlistor du kan lita på.

 

Du sparar massor med tid och kopplingen mellan mätningar på ritningen och mängderna gör det enkelt att förstå.

 

Slider

Snabbt och exakt

Enkelt att spåra och söka

Geometra ger dig fantastiska möjligheter att i efterhand spåra och söka i dina beräkningar. Kopplingen till mätningarna på ritningar gör det enkelt att förstå.

Mängdningsfokuserat användargränssnitt

Geometra är i första hand byggt för att hantera alla typer av mängdberäkningar. På det området är det få som slår oss. Prova, du kommer att förstå vad vi menar.

Lättlärt & användarfokuserat

Det finns inget som irriterar så mycket som onödiga funktioner och knappar. Geometra är byggt för att vara lätt att förstå och snabbt att arbeta i.

Samla mängder från olika ritningar

Till skillnad från en pdf-läsare hanterar Geometra mängdberäkningar från ett obegränsat antal ritningar i dina projekt. För visst är det så att dina projekt ofta består av mer än en PDF-fil!

Snabbt och exakt

Mängdar du snabbt för hand så kommer du att älska Geometra. Geometra är byggt för att tänka som du gör, fast snabbare. Hela din mängdning gör du med bara några musklick. Geometra sparar ditt arbete automatiskt utan att du behöver tänka på det. Säkert, snabbt och lätt som en plätt!

En mätning - massor med information

En enda mätning i Geometra kan näst intill ge dig obegränsat med information. En enda mätning kan bli ett golv, ett tak, väggar, sockel eller till och med antal gipsskivor. Med Geometras kalkylrader bestämmer du omfattningen på informationen.

Copy/paste

Har du 500 lägenheter som ser likadana ut eller är våningsplanen i flerbostadshuset likadana? Självklart så räcker det med en mätning, resten löser Geometra!

Är du orolig för att skalan inte stämmer? Inga problem Geometra arbetar med referensmått. Sätt ut din referens så fixar den avancerade tekniken bakom Geometra resten.

Vi vill inte riktigt vara som de andra. 

Vi vill göra skillnad.

 

Vi tror att Geometra gör skillnad i hur man arbetar i byggbranschen.

 

Vårt mål är att utveckla ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

 

Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det!

Kom igång direkt!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i en månad utan förbindelser. Vi ser till att du kommer igång snabbt!

Vi vill att du ska få ut maximalt av Geometra

UTBILDNING

Vi hjälper dig igång

 

Du har köpt Geometra för att spara tid och därför är det viktigt att få en flygande start. All webbaserad support och utbildning kostar därför inget extra, det ingår i kostnaden för Geometra.

 

När du blivit varm i kläderna rekommenderar vi att du kontaktar oss igen för en fördjupande utbildningssession. Våra webbaserade utbildningar genomförs både enskilt och i grupp och kostar inget extra.

 

Utbildning på plats
Vill du komma till oss eller vill du att vi ska komma till dig för en utbildning på plats?
Kontakta oss för pris och omfattning på info@geometrasoftware.com eller 0411-23 66 90.

SUPPORT

Hjälp, från början till slut

 

Vi arbetar hårt för att se till att våra tjänster uppfyller dina krav och fungerar som de ska. Ibland uppstår ändå problem och då kan det behövas lite hjälp på vägen. Vi är här för att hjälpa, hör av dig.

 

Gå direkt till vår supportsida!

DIREKTLÄNK TILL VÅR UTVECKLINGSCHEF

Feedback direkt till vår svenska utvecklingsavdelning

 

Har du förbättringsförslag och önskemål om funktioner så kan du direkt från Geometra kontakta vår svenska utvecklingsavdelning. En stor del av de funktioner som finns i Geometra idag är sådant som föreslagits från våra kunder.

Använd på hela bolaget

 

Börja med mängdningen

 

Geometra är en tjänst som utvecklas och växer tillsammans med dig som användare.

 

Med din expertis och vår kunskap finns det oändliga möjligheter. Men börja i det lilla och där du tjänar mest tid initialt. Prova dig fram och ta ett steg i taget.

1. Mängdberäkning

 

Det är här du initialt sparar mest tid. Gör din mängdberäkning direkt på PDF, färglägg och strukturera din mängder på ett smart sätt. 

 

2. Projektstruktur

 

Nästa steg är att lära sig att bygga en bra projektstruktur. Med en bra mappstruktur, tydlig namngivning och sortering sparar er massor med tid längre fram i ert projekt. Du ska ju inte bara vinna affären, du ska ju genomföra jobbet också.

 

3. Kalkylrader

 

När du känner dig bekväm med dina mängdberäkningar och hur du sätter upp din projektstruktur är det dags att dyka ner i kalkylraderna. Oavsett om har möjlighet att färdigställa dina kalkyler helt i Geometra eller om du fortsätter ditt arbete i ett annat verktyg kommer de att ge dig stora fördelar.