Senaste uppdateringarna
Vi använder Twitter för att nå ut snabbt till våra användare med viktig information såsom driftsinformation eller annan information. Följ oss på Twitter och aktivera notifikationer på våra inlägg eller håll koll här.
(Inläggen är generellt på engelska då kontot används över hela världen.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://www.geometrasoftware.com/language/en/2019-05-snapon-sorting-tours-and-much-more/

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://youtu.be/VGLpO8owv_k

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Räkna på målerijobb
med eKalkyl

Nyproduktion, renoveringsjobb, inne- och uteentreprenader, eKalkyl räknar allt lika bekvämt. eKalkyl är ett komplett kalkylverktyg för svenska måleriföretag.

 

Du sparar massor med tid, prissätter på ett enkelt sätt och kopplingen mellan mätningar på ritningen och din kalkyl gör det enkelt att förstå.

Slider

Mängdberäkning och kalkyl

I eKalkyl mängdar du och kalylerar i samma system. Här har vi byggt samman Geometra för mängdberäkningar och Sveriges kraftfullaste kalkylverktyg för målerientreprenader. Du räknar med gällande AMA-koder, ackordsprislistor och aktuella leverantörsprislistor.

 

Fördjupa dig mer i eKalkyl

Tydliga arbetsunderlag

Tydliga underlag är grunden för effektiva projekt. Anbud, arbetsinstruktioner, materiallistor, egenkontroller och mycket mer skapas med några enkla klick. Det är säkert, snabbt och användarvänligt.

 

Fördjupa dig mer i eKalkyl

Enkelt att anpassa för dina projekt

eKalkyl är byggt för att effektivisera ditt kalkylarbete och din projekthantering. Du skapar enkelt egen prissättning för att prissätta extraordinära åtgärder. Du kan dessutom snabbt lägga till fasta mått att räkna med och du hanterar även dina UE-kostnader på ett enkelt sätt.

 

Fördjupa dig mer i eKalkyl

Arbeta var du vill

eKalkyl ger er möjlighet att arbeta du vill. Alla projektfiler finns på finns sparat i molnet och all information är alltid uppdaterad. Du kan enkelt arbeta från byggboden, hemmet eller kontoret.

 

Fördjupa dig mer i eKalkyl

Vi vill inte riktigt vara som de andra. 

Vi vill göra skillnad.

Vi tror att eKalkyl och Geometra gör skillnad i hur man arbetar i måleribranschen.

 

Vårt mål är att utveckla ett lättanvänt och kraftfullt verktyg som gör det möjligt för entreprenörer av alla storlekar att nå sina mål.

 

Det här är vad vi gör och vad vi älskar. Och vem vet, kanske vår passion kommer att smittas av på våra användare. Vi hoppas det!

Kom igång direkt!

Installationen går snabbt och enkelt du loggar in när du vill och var du vill.

Prova gratis i en månad utan förbindelser. Vi ser till att du kommer igång snabbt!

Vi vill att du ska få ut maximalt av eKalkyl

UTBILDNING

Vi hjälper dig igång

 

Du har köpt eKalkyl för att spara tid och därför är det viktigt att få en flygande start. All webbaserad support och utbildning kostar därför inget extra, det ingår i licensavgiften

 

När du blivit varm i kläderna rekommenderar vi att du kontaktar oss igen för en fördjupande utbildningssession. Våra webbaserade utbildningar genomförs både enskilt och i grupp och kostar inget extra.

 

Utbildning på plats
Vill du komma till oss eller vill du att vi ska komma till dig för en utbildning på plats? Läs om aktuella eKalkylkurser här!

SUPPORT

Hjälp, från början till slut

 

Vi arbetar hårt för att se till att våra tjänster uppfyller dina krav och fungerar som de ska. Ibland uppstår ändå problem och då kan det behövas lite hjälp på vägen. Vi är här för att hjälpa, hör av dig.

 

Gå direkt till vår supportsida!