2019-03 Prova framtida funktioner i Geometra idag!

2019-03 Prova framtida funktioner i Geometra idag!

Nu ska prova att testa något helt nytt för oss, vi ska öppna vår utvecklingsprocess ännu mer för våra användare och låta dig få mer inflytande på vilka problem som ska angripas och ge dig möjlighet att hjälpa oss att utveckla Geometra till en ännu bättre tjänst.

This blog is also available in english!

Nu öppnar vi en publik testversion; Geometra PTR (Public Test Realm)

Geometra PTR är något vi internt pratat om länge och vi är verkligen spända över att se hur en sådan version tas emot av de användare som vill test alla nya funktioner innan de släpps officiellt och vara med och påverka och hjälpa oss i utvecklingen av Geometra.

I Geometra PTR får du tillgång till all din livedata och dina riktiga projekt och du får möjlighet att testa och arbeta med alla nya funktioner i Geometra på riktigt. Tänk efter före när du arbetar i produktionskritiska projekt. De annoteringar som skapas i PTR kommer att vara tillgängliga i den officiella versionen och vice-versa. Versionen är ett pågående arbete och kan ändras under tiden som vi fortsätter att utveckla Geometra. Geometra PTR är vårt sätt att kunna erbjuda dig ett fönster i Geometras nära framtid.

Tänk på att det här är en version som levereras utan support. Geometra PTR är en utvecklingsplattform där avsikten är att leverera en arbetskopia av vår senaste utveckling med de funktioner i Geometra som vi anser vara klar för offentlig testning.

Vi har satt upp en separat feedbackkanal för PTR-versionen som vi hoppas att ni kommer att fylla med åsikter, tips på utvecklingsområden, inrapportering av buggar, funktioner som inte fungerar som du förväntat dig etc.

Du kommer åt Geometra PTR på https://dev.geometrasoftware.com och loggar in med din vanliga inloggningsuppgifter!

Några funktioner som du kan testa i Geometra PTR idag är:

  • SnapOn
  • Kom-igång-tours
  • Ångra
  • Flera sorteringsmöjligheter i annoteringsträdet
  • Autocomplete och snabbare inmatning på radnivå (den här funktionen tror vi många kommer att gilla)