Tidsbesparende samarbeid

Geometra gir flere muligheter til effektivt samarbeid.
 
Alle prosjektfiler finnes på et sted og all informasjon er alltid oppdatert. Effektivt samarbeid sparer både tid og penger.

 

Slider

Tiden du sparer kan du bruke til andre oppgaver

Del arbeidsmengden i kalkyleavdelingen

Regn mer, vinn mer. Med Geometra kan dere på en enkel måte jobbe i ”realtime” på samme prosjekt uten å tenke på om arbeidet ditt blir lagret. Dere sparer tid og får mulighet til å regne på flere jobber og dermed vinne flere anbud.

Alle prosjektfiler på et sted

Last opp alle dine prosjektfiler, dokumenter og tegninger. Lagre de sikkert i Geometra sin skytjeneste som kalles Drive. Bilder, rapporter, tegning, you name it. Alt er tilgjengelig for deg og dine kollegaer når dere trenger dem.

Du kan arbeide hvor du vil i prosessen

Geometra er ikke bare for kalkulatøren, men er like nyttig for arbeidsledere, prosjektledere og plass-sjef. Mengdeberegningen er allerede gjort og du trenger bare å plukke ut den informasjonen du trenger.

Inviter inn underentreprenører

Jobber du tett med dine samarbeidspartnere? Inviter inn de til Geometra og til dine prosjekt. Vi kan enkelt sette opp et miljø der dere tilsammen kan dra nytte av Geometra sine fordeler. Dere blir enda sterkere tilsammen.

Senk kostnadene for prosjektet

Unødvendig omarbeid og beregning står for store deler av kostnaden i byggeprosjektet. I Geometra oppretter du enkelt din mengdeberegning slik at alle som er innblandet i prosjektet kan dra nytte av informasjonen. Fra anbudsstadiet til gjennomføringen.

Få tid til overs til andre oppgaver

Med Geometra får dere oversikt tilsammen! Tid er gjerne en mangel for mange. Geometra er bygget på prinsippet at du skal spare tid og gjennom at du enkelt kan dele på arbeidsoppgavene med dine kollegaer får dere mer tid til andre oppgaver.

Flere prosjekt igang samtidig

For mange er hverdagen å ha flere prosjekt i gang samtidig. Geometra gjør det mulig for deg å jobbe på flere prosjekt omgangen. Når en kunde ringer eller en underleverandør stiller deg spørsmål bytter du raskt mellom prosjektene uten å miste flyten.

Vi vil ikke være som alle andre.

Vi vil gjøre en forskjell.

Vi tror Geometra endrer hvordan man jobber i byggebransjen.

 

Vårt mål er å utvikle et brukervennlig og kraftfullt verktøy som gjør det mulig for entreprenører av alle størrelser å nå sine mål.

 

Det her er hva vi gjør og hva vi elsker. Hvem vet, kanskje vår pasjon smittes over på brukerne, vi håper det!

Kom raskt i gang!

Trenger ingen installasjon og du logger inn når du hvil og hvor du vil.

Prøv gratis i en måned uten forpliktelser. Vi hjelper deg å komme raskt i gang!

Vi vil at du skal få maksimalt utbytte av Geometra

OPPLÆRING

Vi hjelper deg i gang

 

Du har kjøpt Geometra for å spare tid og det er derfor viktig å få en «flyvende» start. All webbasert support og opplæring er inkludert i din Geometra lisens.

 

Når du har blitt trygg på bruken anbefaler vi at du tar kontakt for en fordypende opplæringssesjon. Vår webbaserte opplæring er gratis for deg som har lisens og gjennomføres en til en, eller i gruppe.

 

Opplæring på plassen
Vil du komme til oss eller vil du at vi kommer til deg for opplæring?
Kontakt oss for pris og info på info@geometra.no eller 64 831924.

SUPPORT

Hjelp, fra start til slutt

 

Vi jobber hardt for at våre tjenester skal oppfylle dine krav og fungerer som de skal. Iblant oppstår allikevel problemer og da kan det være behov for hjelp. Vi er her for å hjelpe deg, så ta kontakt.

 

Gå direkte til vår supportside!

DIREKTELINK TIL VÅR UTVIKLINGSSJEF

Feedback direkte til vår utviklingsavdeling

 

Har du forbedringsforslag og/eller ønske om funksjoner kan du kontakte vår utviklingsavdeling direkte fra Geometra. En stor del av funksjonene i Geometra er forslag vi har fått fra våre kunder.

Bruk i hele firmaet

 

Begynn med mengdeberegningen

 

Geometra er en tjeneste som utvikles og vokser sammen med deg som bruker.

 

Med din ekspertise og vår kunnskap finnes det uendelige muligheter. Start med det enkle og der du sparer mest tid. Prøv deg frem og ta et steg omgangen.

1. Mengdeberegning

 

Det er her du initialt sparer mest tid. Gjør mengdeberegningen direkte på PDF, fargelegg og strukturer dine mengder på en smart måte.

 

2. Prosjektstruktur

 

Neste steg er å lære seg å bygge en bra prosjektstruktur. Med en bra mappestruktur, tydelige navn og sortering sparer du masse tid lenger frem i prosjektet ditt! Du skal ikke bare vinne flere anbud, du skal også gjennomføre jobben.

 

3. Kalkylerader

 

Når du kjenner deg trygg med mengdeberegningen og hvordan du setter opp din prosjektstruktur er det dags å se på kalkyleradene. Uansett om du har mulighet til å ferdigstille dine kalkyler i Geometra eller om du fortsetter ditt arbeide i et annet verktøy kommer kalkyleradene til å gi deg store fordeler.