Siste oppdateringer
Vi bruker Twitter for å nå raskt ut til våre brukere med viktig informasjon som operativ informasjon eller annen informasjon. Følg oss på Twitter og se våre innlegg der eller sjekk ut her.
(Innleggene er vanligvis på engelsk når kontoen brukes over hele verden.)

We’ll be restarting servers in roughly 30mins to deploy some fixes for performance. Minor interruptions might occur.

We’re experiencing connection issues currently. We’re working to solve them a.s.a.p.

We should be up and running again! Sorry for the interruption, we’ll continue to monitor as people start coming online.

Were investigating connectivity issues to Geometra. We believe it’s nothing major and should up and running again very soon.

Our website service provider is currently experiencing network issues.

We’ve released the latest set of updates for Geometra web. Check our blog for more info: https://t.co/89HkQHqaiY

Load More...

Support

Support, fra start til slutt

Vi jobber hardt for å se til at våre tjenester oppfyller dine krav og fungerer som de skal. Iblant oppstår det allikevel problemer og da kan det være behov for litt hjelp. Vi er her for å hjelpe deg, så ta kontakt.
GEOMETRA SUPPORT ER TILGJENGELIG I FØLGENDE SPRÅK:

       

Får du ikke satt skala?

E-POST

Kontakt vår kundeservice via e-post. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Om du trenger umiddelbar hjelp er det bare å ringe

TELEFON

Ring vår kundeservice for support. Vi venter på din samtale.

webinar

Er du interessert i å delta på et Webinar? Ikke nøl med å sende en epost til oss om du er interessert. Vi kommer tilbake så snart vi kan.

FJERNSTYRING

Bruk denne linken når du kontakter kundeservice så vi kan koble oss til din datamaskin.

Guider

Guide: Prosjektoversikt

En grunnleggende veiledning som beskriver hvordan du bruker Geometras prosjektvisning. Du finner beskrivelser av alle deler av visningen sammen med en spesifikasjon av alle funksjoner og verktøy.

Guide: Prosjektoppsummering

En grunnleggende veiledning som beskriver hvordan du bruker Geometra-prosjektetoppsummering. Du finner beskrivelser av alle deler av visningen sammen med en spesifikasjon av alle funksjoner og verktøy.

Guide: Drive

En grunnleggende veiledning som beskriver hvordan du bruker Geometras Drive. Du finner beskrivelser av alle deler av visningen sammen med en spesifikasjon av alle funksjoner og verktøy.

Guide: Kalkyl

En grunnleggende veiledning som beskriver hvordan du bruker Geometras Kalkyle & Mengdeberegning. Du finner beskrivelser av alle deler av visningen sammen med en spesifikasjon av alle funksjoner og verktøy.

Inngående Guider

Guide: Export

En inngående veiledning som beskriver hvordan du bruker exporter i Geometra. Du finner beskrivelser av alle eksporttyper og eksempler på hvordan de ser ut. Du kan også laste ned en excelfil som inneholder alle eksporter for å se hvilken som passer deg best.

Guide: Tree struktur

En inngående veiledning som beskriver hvordan du bruker treestrukturen. Du finner beskrivelser av alle funksjoner og eksempler på hvordan de ser ut.