fbpx
Siste oppdateringer
Vi bruker Twitter for å nå raskt ut til våre brukere med viktig informasjon som operativ informasjon eller annen informasjon. Følg oss på Twitter og se våre innlegg der eller sjekk ut her.
(Innleggene er vanligvis på engelsk når kontoen brukes over hele verden.)

One of our suppliers is currently experiencing networking issues. They’re working as fast as they can to resolve this. Apologies for any inconvenience this may cause!

You can access Geometra from: https://t.co/3Kgn4CwTlo directly if our site isn’t working for you.

Happy hump day!
We’re hard at work with the next update for Geometra. This is a big one and we think you’re going to love it! If you squint and zoom in, can you see the changes?… https://t.co/n85g2K3RaT

Updates are live for the first round this year! Check them out at: https://t.co/KmBZfkPfKs

Have you seen the latest news? We now offer E-learnings to help you get started quicker with Geometra: https://t.co/eMV2zLPDzW

We’ll be restarting servers in roughly 30mins to deploy some fixes for performance. Minor interruptions might occur.

We’re experiencing connection issues currently. We’re working to solve them a.s.a.p.

Load More...

Support & kurs

Support, fra start til slutt

Vi jobber hardt for å se til at våre tjenester oppfyller dine krav og fungerer som de skal. Iblant oppstår det allikevel problemer og da kan det være behov for litt hjelp. Vi er her for å hjelpe deg, så ta kontakt.

E-learning

Lær Geometra på egen hånd. Med våre e-læringer kan du lære Geometra når det passer deg. Her finner du fem e-læringer som tar deg gjennom tjenesten.

 

Les mer

Kurs Geometra

Regner du effektivt på prosjektene dine? På kurset lærer du hvordan du effektivt håndtere mengder med Geometra. Kurset gir deg metoder, verktøy og tips som vil effektiviserer dine prosjekter.

Les mer

Dokumentation

Her finner du dokumentasjon og oversikt over Geometra som forklares og spesifiseres. Utviklingen går fort og dokumentasjonen oppdateres gradvis.

 

Les mer

Geometra Javaversjon blir arkiv

Nå er det på tide å gå og over til web versjonen.

Den javabaserte versjonen av Geometra (Geometra 2) har nådd slutten av sin livssyklus, og det er på tide å bytte til vår nyeste nettbaserte versjon av Geometra.

 

Slik blir fremdriften for overgang til Geometra web versjonen!

Kontakt oss

E-POST

Kontakt vår kundeservice via e-post. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Om du trenger umiddelbar hjelp er det bare å ringe

TELEFON

Ring vår kundeservice for support. Vi venter på din samtale.

webinar

Er du interessert i å delta på et Webinar? Ikke nøl med å sende en epost til oss om du er interessert. Vi kommer tilbake så snart vi kan.

FJERNSTYRING

Bruk denne linken når du kontakter kundeservice så vi kan koble oss til din datamaskin.