Om oss

Et produkt fra Sverige

Geometra, nå i tredje generasjon, er en SaaS applikasjon (Software as a service) som utvikles og vedlikeholdes av Rukkor AB.

FAMILIÆR

EN FAMILIE BEDRIFT

Rukkor er en tredje generasjon familiebedrift. I tidligere generasjoner jobbet vi som entreprenører i byggeindustrien. Hovedsakelig maling og over tid har det utviklet seg til et rent software firma.

Lidenskap

Et dedikert team

I dag består vi av et lidenskapelig team. Det å utvikle Geometra til den beste servicen der ute er vårt hovedmål. Dette er hva vi gjør og vi elsker det. Å hvem vet, kanskje vil vår lidenskap smitte over på våre brukere. Vi håper på det.

Endring

Forbedre byggeindustrien

Vi tror at våre tjenester gjør en forskjell i måten vi jobber innen byggebransjen. Målet vårt er å gi industrien et brukervennlig og kraftig verktøy som gjør det mulig for entreprenører av alle størrelser å lykkes i deres bestrebelser.

Kontakt oss

E-POST

Kontakt vår kundeservice via e-post. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Om du trenger umiddelbar hjelp er det bare å ringe

TELEFON

Ring vår kundeservice for support. Vi venter på din samtale.

FJERNSTYRING

Bruk denne linken når du kontakter kundeservice så vi kan koble oss til din datamaskin.

Lokale agenter 

TriMax a/s
Postboks 167
Bråteveien 200
2026 Skjetten
Norway

Tel: (+47) 64 83 19 24
@: post@trimax.no

trimaxlogo_300x150

Om TriMax
Trimax as har jobbet med produkter til mengdeberegning siden starten i 1994.  Tommy Brede startet med salg og support av SpeedyCalc i 1991 som ble videreført i Trimax fra 1994. Siden 2009 har vi solgt og supportert Geometra til norske kunder.

Karrieremuligheter

Vi er alltid interessert i å finne likesinnede mennesker. Skriv noen ord om deg selv om du kjenner at du passer inn i vårt team og er interessert i å jobbe hos oss.