Siste oppdateringer
Vi bruker Twitter for å nå raskt ut til våre brukere med viktig informasjon som operativ informasjon eller annen informasjon. Følg oss på Twitter og se våre innlegg der eller sjekk ut her.
(Innleggene er vanligvis på engelsk når kontoen brukes over hele verden.)

We're currently looking into legacy service for Geometra Java outage. We'll post back as soon as it's available again.

Some users are experiencing performance issues. We’re performing rolling restarts of all services to address this. We expect none to minor service interruptions.

Full patch notes can be found here: https://www.geometrasoftware.com/language/en/2019-05-snapon-sorting-tours-and-much-more/

We’ve just published a new version of Geometra. And for the first time, we’re going through patch notes (in Swedish) in video! https://youtu.be/VGLpO8owv_k

App Server upgrades have now been completed. We’re working on two more upgrades for today. Stay tuned! The next one is big! 😁

We’re in the process of upgrading and releasing new servers. We’ll be performing rolling restarts on services during this time. We’re grateful for your patience!

Load More...

Om oss

Et produkt fra Sverige

Geometra, nå i tredje generasjon, er en SaaS applikasjon (Software as a service) som utvikles og vedlikeholdes av Geometra Software AB.

FAMILIÆR

EN FAMILIE BEDRIFT

Geometra er en tredje generasjon familiebedrift. I tidligere generasjoner jobbet vi som entreprenører i byggeindustrien. Hovedsakelig maling og over tid har det utviklet seg til et rent software firma.

Lidenskap

Et dedikert team

I dag består vi av et lidenskapelig team. Det å utvikle Geometra til den beste servicen der ute er vårt hovedmål. Dette er hva vi gjør og vi elsker det. Å hvem vet, kanskje vil vår lidenskap smitte over på våre brukere. Vi håper på det.

Endring

Forbedre byggeindustrien

Vi tror at våre tjenester gjør en forskjell i måten vi jobber innen byggebransjen. Målet vårt er å gi industrien et brukervennlig og kraftig verktøy som gjør det mulig for entreprenører av alle størrelser å lykkes i deres bestrebelser.

Fredrik-19-512×512

Fredrik Sjöbeck

CEO & Founder

Om Fredrik

Grunnlegger og majoritetseier av Geometra Software AB. Har jobbet med kalkulasjon, mengdeberegning og programvare i ca 10 år. Tilbrakte mine tidligere dager av mitt profesjonelle liv som snekker og kalkulatør. Har ledet utviklingen av Geometra i 9 år og er en lidenskapelig techie med stor interesse for sportsbiler og racing.

Christoffer_Schmidt-512×512

Christoffer Schmidt

CCO

Om Christoffer

Startet i Geometra våren 2017. Før Christoffer kom til Geometra jobbet han i ledende stillinger med kundeservice, markedsføring og salg i energibransjen. En familiemann med stor lidenskap for utendørsaktiviteter og vintersport.

Martin_Wikerud- 512×512

Martin Wikerud

Account Manager

Om Martin

Startet i Geometra i april 2014. Martin selger og har support på samtlige generasjoner av produktene. Elsker å hjelpe våre kunder med deres utfordringer i hverdagen. Før Martin kom til oss jobbet han flere år i byggebransjen. En hardrocket gamer og småbarnsfar fra Höllviken.

Niklas_Sturfelt-512×512

Niklas Sturfelt

Engineer

Om Niklas

Niklas er foruten Fredrik en av de som har vært lengst med i firmaet. Har jobbet med utvikling av samtlige generasjoner av produktene. Før sin tid i Geometra studerte Niklas i Lund og har jobbet på ST-Ericsson. Stor interesse for reiser og er ikke sen med å ta en løpetur når muligheten er der.

max_512v2

Max Thor

Junior Engineer

Om Max

Kom sammen med oss ​​på Geometra sommeren 2019. Max jobber med programmering og utvikling av våre fremtidige generasjoner av Geometra. Før Max kom till Geometra, jobbet han som programmeringskonsulent og utviklet sine egne online strategispill.

Lokale agenter 

TriMax a/s
Postboks 167
Bråteveien 200
2026 Skjetten
Norway

Tel: (+47) 64 83 19 24
@: post@trimax.no

trimaxlogo_300x150

Om TriMax
Trimax as har jobbet med produkter til mengdeberegning siden starten i 1994.  Tommy Brede startet med salg og support av SpeedyCalc i 1991 som ble videreført i Trimax fra 1994. Siden 2009 har vi solgt og supportert Geometra til norske kunder.

Karrieremuligheter

Vi er alltid interessert i å finne likesinnede mennesker. Skriv noen ord om deg selv om du kjenner at du passer inn i vårt team og er interessert i å jobbe hos oss.