Fantastiske mengdeberegninger

Mengdeberegningen er den mest brukte funksjonen i Geometra. Du får raskt frem lister over mengder du kan stole på.

 

Du sparer mye tid, enkelt å prise, samt koblingen mellom mengdene og målingene (markering) på tegningene gjør det enkelt å forstå.

 

Slider

Raskt og nøyaktig

Enkelt å spore og søke

Geometra gir deg en fantastisk mulighet til å spore og søke i dine beregninger i etterkant. Koblingen til målingene på tegningene gjør det enkelt å forstå.

Brukergrensesnitt for mengdeberegning

Geometra er bygget for å håndtere alle typer mengdeberegninger. På det område er det få som slår oss. Prøv selv, du kommer til å forstå hva vi mener.

Lettlært & brukerfokusert

Det finnes ikke noe som irriterer som unødvendige funksjoner og knapper. Geometra er bygget for å være lett å forstå og raskt å arbeide i.

Samle mengdene fra forskjellige tegninger

I motsetning til en PDF-leser håndterer Geometra mengder fra et ubegrenset antall tegninger i dine prosjekt. Ofte består et prosjekt av mer enn en tegningsfil!

Raskt og nøyaktigt

Mengder du raskt for hånd med reduksjonsstaven kommer du til å elske Geometra. Mengdeberegningen gjør du med noen museklikk. Du trenger ikke tenke på lagring da Geometra lagrer arbeidet fortløpende automatisk. Sikkert, raskt og lett som bare det!

En måling – mye informasjon

En enkelt måling i Geometra kan nesten gi deg ubegrenset med informasjon. En eneste måling kan bli til et gulv, et tak, vegger, sokkel og til og med antall gipsplater. Med Geometras kalkylerader bestemmer du omfatningen på informasjonen.

Kopier/lim inn

Har du 500 leiligheter som ser like ut, eller etasjene er like? Selvfølgelig holder det da med en måling, resten løser Geometra!

100 m2 = 100 m2

Er du usikker på om skala stemmer? Geometra bruker referansemål for målestokk så det blir riktig. Sett ut referansepunktene så fikser den avanserte teknikken i Geometra resten.

Vi vil ikke være som alle andre.

Vi vil gjøre en forskjell.

Vi tror Geometra endrer hvordan man jobber i byggebransjen.

 

Vårt mål er å utvikle et brukervennlig og kraftfullt verktøy som gjør det mulig for entreprenører av alle størrelser å nå sine mål.

 

Det her er hva vi gjør og hva vi elsker. Hvem vet, kanskje vår pasjon smittes over på brukerne, vi håper det!

Kom raskt i gang!

Trenger ingen installasjon og du logger inn når du hvil og hvor du vil.

Prøv gratis i en måned uten forpliktelser. Vi hjelper deg å komme raskt i gang!

Vi vil at du skal få maksimalt utbytte av Geometra

OPPLÆRING

Vi hjelper deg i gang

 

Du har kjøpt Geometra for å spare tid og det er derfor viktig å få en «flyvende» start. All webbasert support og opplæring er inkludert i din Geometra lisens.

 

Når du har blitt trygg på bruken anbefaler vi at du tar kontakt for en fordypende opplæringssesjon. Vår webbaserte opplæring er gratis for deg som har lisens og gjennomføres en til en, eller i gruppe.

 

Opplæring på plassen
Vil du komme til oss eller vil du at vi kommer til deg for opplæring?
Kontakt oss for pris og info på info@geometra.no eller 64 831924.

SUPPORT

Hjelp, fra start til slutt

 

Vi jobber hardt for at våre tjenester skal oppfylle dine krav og fungerer som de skal. Iblant oppstår allikevel problemer og da kan det være behov for hjelp. Vi er her for å hjelpe deg, så ta kontakt.

 

Gå direkte til vår supportside!

DIREKTELINK TIL VÅR UTVIKLINGSSJEF

Feedback direkte til vår utviklingsavdeling

 

Har du forbedringsforslag og/eller ønske om funksjoner kan du kontakte vår utviklingsavdeling direkte fra Geometra. En stor del av funksjonene i Geometra er forslag vi har fått fra våre kunder.

Bruk i hele firmaet

 

Begynn med mengdeberegningen

 

Geometra er en tjeneste som utvikles og vokser sammen med deg som bruker.

 

Med din ekspertise og vår kunnskap finnes det uendelige muligheter. Start med det enkle og der du sparer mest tid. Prøv deg frem og ta et steg omgangen.

1. Mengdeberegning

 

Det er her du initialt sparer mest tid. Gjør mengdeberegningen direkte på PDF, fargelegg og strukturer dine mengder på en smart måte.

 

2. Prosjektstruktur

 

Neste steg er å lære seg å bygge en bra prosjektstruktur. Med en bra mappestruktur, tydelige navn og sortering sparer du masse tid lenger frem i prosjektet ditt! Du skal ikke bare vinne flere anbud, du skal også gjennomføre jobben.

 

3. Kalkylerader

 

Når du kjenner deg trygg med mengdeberegningen og hvordan du setter opp din prosjektstruktur er det dags å se på kalkyleradene. Uansett om du har mulighet til å ferdigstille dine kalkyler i Geometra eller om du fortsetter ditt arbeide i et annet verktøy kommer kalkyleradene til å gi deg store fordeler.