2019-12 Geometra endrer pris og lisensmodeller fra 2020

2019-12 Geometra endrer pris og lisensmodeller fra 2020

Under 2019 har Geometra lisensprisen vært knyttet opp mot Euro. Dette har resultert i variable priser på hva en Geometra lisens koster.

Vi gjennomfører nå en endring med pris i norske kroner og nye abonnementstyper og lisenser.

 

1: Geometra Standard

Vi introduserte i 2019 en «Viewer» lisens til 9 euro/mnd. Denne blir gratis og vil hete Geometra Standard. Vi vil at flere skal få tilgang til Geometra og de data som kalkylen genererer. Denne versjonen leveres med begrenset support..

 

2: Geometra Pro

Denne lisensen het tidligere Geometra, og døpes nå til Geometra Pro. Dette for å skille den fra gratisversjonen av Geometra (Standard). Vi kommer til å fjerne kvartalsabonnementet da det er liten forespørsel på denne. Kvartalsabonnementene blir automatisk konvertert til månedsabonnement fra 01.01.2020.

Koblingen til euro blir fjernet og prisene i NOK ser du nedenfor.

 

3. Geometra Unlimited

Ny modell for voluminnkjøp som går under navnet Geometra Unlimited kommer til å være eneste alternativ for rabatt på Geometra lisenser. Unlimited gir deg muligheten til å kjøpe et ubegrenset antall lisenser av Geometra Pro til en fast sum. Denne kommer til å erstatte tidligere rabattavtaler som opphører fra 1 januar 2020. For å tegne en Geometra Unlimited avtale til ditt firma ta kontakt på tommy.brede@geometrasoftware.com

 

4: Geometra Business

I løpet av 2020 kommer vi til å introdusere Geometra Business. Med Geometra Business kommer vi bl.a. til å tilby økt support for Geometra Standard lisenser samt aktivere flere generelle funksjoner som forenkler hverdagen for entreprenører i byggebransjen. Mer informasjon om Geometra Business kommer i starten av 2020.

 

5: Nyhetene, en titt inn i 2020

3D-/IFC-modeller

Vi jobber for fullt med støtte for 3D/IFC i Geometra og her kan du ser hvordan det begynner å ta form.

 

Støtte for mobil/nettbrett (iOS og Android)

Mange har etterspurt støtte for smarttelefoner og nettbrett, og vi kan med glede kunngjøre at det er på vei. Her ser du en forhåndsvisning av hvordan Geometra vil se ut.

 

 

Kalkyle, kalkyler og flere kalkyler

Oppgraderingen av Svenske eKalkyl (kalkulasjonsprogram for malere) er under full utvikling og begynner å nærme seg ferdig produkt. Måler er en ny innovativ måte å se på kalkylen. Utviklingen og oppdateringen av eKalkyl har gitt oss mye innsikt og idéer, og vi utvider til å inkludere flere bransjer i kalkylen som kommer i Geometra i løpet av 2020.

 

Flow – en helt ny måte å samarbeide på

Det å få økt åpenhet og samarbeid i prosjektene har i lang tid vært et overordnet mål for Geometra. Dette har bl.a. ført til at vi introduserer gratisversjonen av Geometra (Standard) og Geometra Flow som også er gratis som igjen vil ytterligere øke mulighetene for samarbeid i prosjektene.

Å kunne sende meldinger, legge til filer, lage tråder og ha samtaler om prosjekter inne i Geometra gjør at vi kan knytte sammen kalkulasjonsavdelingen og utførendeavdeling enda bedre. Riktig informasjon til de rette menneskene til rett tid gir dere mulighet til å ta raske og riktige.

 

Vi i Geometra har jobbet hardt i forkant av 2020, og vi ser frem til å introdusere deg til alle de nye funksjonene og forbedringene som vi har jobbet med for lansering under 2020.
Har du spørsmål og/eller er mer nysgjerrig er det bare å ta kontakt på tommy.brede@geometrasoftware.com eller ta kontakt med support om du trenger hjelp.

Fredrik Sjöbeck, VD
Geometra Software AB